Γιατί να μας επιλέξετε:

Όταν επιλέγετε την Quality Expert για την εκτελεση των εργασιών σας σε ξενοδοχεία, επενδύετε σε μια εταιρεία που κατανοεί τις ειδικές απαιτήσεις και τις προκλήσεις του κλάδου.

Από την κατασκευή επαγγελματικών πάγκων κουζίνας με αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες και στην συνεχή χρήση, την δημιουργία ευρύχωρων και λειτουργικών μπανίων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επισκεπτών, μέχρι την κατασκευή προσεγμένων reception που αντανακλούν την εικόνα και την φιλοσοφία του ξενοδοχείου σας, η εμπειρία και η ειδίκευσή μας καλύπτει κάθε λεπτομέρεια.

Η ομάδα μας διαθέτει την τεχνογνωσία για την επιλογή των κατάλληλων υλικών, τον σχεδιασμό και την εφαρμογή των καλύτερων τεχνικών για να αντέχει η κατασκευή στο χρόνο και να διατηρεί την αισθητική της. Η ποιότητα της δουλειάς μας είναι εμφανής στην λεπτομέρεια, την ανθεκτικότητα και την λειτουργικότητα των κατασκευών μας.

Είτε πρόκειται για ένα ξενοδοχείο μικρό αλλά μοντέρνο και καλαίσθητο που θέλει να ξεχωρίσει στον ανταγωνισμό είτε για μια μεγάλη τουριστική εγκατάσταση, η αφοσίωσή μας στην εξυπηρέτηση του πελάτη, η συνεχής επικοινωνία και η αξιοπιστία μας εξασφαλίζουν ότι θα παραδώσουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, εντός του προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος και του προϋπολογισμού σας.

Στην περίπτωση που έχετε απορίες μπορείτε να μας καλέσετε τώρα στο

2102468314

Φωτογραφίες από δικές μας δουλειές

Φόρμα ενδιαφέροντος

Στην περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, αφήστε μας τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας!

Ενδιαφέρομαι

Διαβάστε απαντήσεις στις πιο δημοφιλής ερωτήσεις σας

Πως μπορώ να υπολογίσω το κόστος;

Το κόστος διαμορφώνεται από πολλούς παράγοντες. Οι σημαντικότεροι είναι :

1/ Τα μέτρα των επιφανειών που θα χρησιμοποιήσουμε το υλικό
2/ Ποια απόχρωση του υλικού θα επιλέξουμε
3/ Πόσες εσοχές οι κοψίματα χρειάζεται
4/ Τι στυλ νεροχύτες θα επιλέξετε

σε κάθε περίπτωση όμως με ένα ραντεβού στον χώρο σας θα βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για εσάς. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο μας.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το σχέδιο της reception στον χώρο και τις ανάγκες μου;

Ναι, σίγουρα. Οι ειδικοί μας εργάζονται στενά με εσάς για να κατανοήσουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, καθώς και τις παραμέτρους του χώρου σας, για να δημιουργήσουν μια προσαρμοσμένη λύση που θα σας ικανοποιήσει πλήρως.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τα έπιπλα μπάνιου σε ιδιαίτερα σχήματα ή μεγέθη;

Ναι, είμαστε εξειδικευμένοι στην προσαρμογή των προϊόντων μας στις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις των πελατών μας. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε πάγκους σε διάφορα σχήματα και στυλ, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Πόσο χρόνο θα χρειαστεί για την κατασκευή και την εγκατάσταση της reception;

Ο χρόνος που απαιτείται για την κατασκευή επίπλων μπάνιου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το σχέδιο, το μέγεθος και το υλικό. Ωστόσο, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε ότι ολοκληρώνουμε τη διαδικασία σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα της εργασίας μας.

Τι φροντίδα χρειάζεται ένας πάγκος από ομογενείς υλικά;

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ανθεκτικά και εύκολα στον καθαρισμό. Παρέχουμε επίσης συμβουλές και καθοδηγήσεις για τη σωστή φροντίδα και συντήρηση του πάγκου σας, για να διατηρηθεί η αισθητική του και η λειτουργικότητά του για πολλά χρόνια. Φυσικά στην περίπτωση που πάθει ζημιά ο πάγκος η επισκευή τους είναι απλή καθώς αντικαθιστούμε το κομμάτι που έπαθε την ζημιά άμεσα.

Ποιες είναι οι εγγυήσεις που παρέχετε;

Διασφαλίζουμε την ποιότητα και την αντοχή των πάγκων μας. Παρέχουμε εγγύηση για την κατασκευή και την τοποθέτηση, δεσμευόμενοι ότι θα ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν άμεσα. Ωστόσο ανάλογα με τα υλικά που θα επιλέξετε δίνονται και άλλες εγγυήσεις που θα σας ενημερώσουμε μαζί με την προσφορά που θα σας κάνουμε!

Αν δεν βρεις την απάντηση στο δικό σου ερώτημα, στείλε μας μήνυμα από την παρακάτω φόρμα!

Αποστολή ερώτησης