Γιατί να μας επιλέξετε:

Όταν επιλέξετε την Quality Expert για την τοποθέτηση του πάγκου κουζίνας σας, επενδύετε σε ειδικευμένη υπηρεσία, με πολύχρονη πείρα και την ανάληψη δέσμευσης για την ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη. Κατανοούμε ότι ο πάγκος κουζίνας είναι ένα σημαντικό στοιχείο του χώρου σας, το οποίο συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική. Γι’ αυτό, αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που είναι προσεκτικά κατασκευασμένο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και στο στιλ σας.

Οι ειδικοί μας εργάτες και τεχνίτες έχουν την εμπειρία και την εξειδίκευση να δουλεύουν με πληθώρα υλικών, όπως Corian, γρανίτη και μάρμαρο, εγγυώμενοι έτσι την ανθεκτικότητα και την μακροζωία του πάγκου σας. Επιπλέον, εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές εγκατάστασης για να εξασφαλίσουμε ότι ο πάγκος σας είναι άρτια τοποθετημένο, σταθερό και ανθεκτικό σε καθημερινή χρήση.

Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επιλέγοντάς μας για την εγκατάσταση του πάγκου της κουζίνας σας και για αυτόν τον λόγο, επιδιώκουμε να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας, παρέχοντας αξεπέραστης ποιότητας εξυπηρέτηση και υποστήριξη, από τον σχεδιασμό μέχρι την εγκατάσταση και την συντήρηση.

Αν θέλετε έναν πάγκο κουζίνας που να συνδυάζει την ποιότητα, την αισθητική και την λειτουργικότητα, επικοινωνήστε μαζί μας στην Quality Expert και αφήστε το έργο σε επαγγελματίες.

Στην περίπτωση που έχετε απορίες μπορείτε να μας καλέσετε τώρα στο

2102468314

Φωτογραφίες από δικές μας δουλειές

Φόρμα ενδιαφέροντος

Στην περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, αφήστε μας τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας!

Ενδιαφέρομαι

Διαβάστε απαντήσεις στις πιο δημοφιλής ερωτήσεις σας

Πως μπορώ να υπολογίσω το κόστος;

Το κόστος διαμορφώνεται από πολλούς παράγοντες. Οι σημαντικότεροι είναι :

1/ Τα μέτρα των επιφανειών που θα χρησιμοποιήσουμε το υλικό
2/ Ποια απόχρωση του υλικού θα επιλέξουμε
3/ Πόσες εσοχές οι κοψίματα χρειάζεται
4/ Τι στυλ νεροχύτες θα επιλέξετε

σε κάθε περίπτωση όμως με ένα ραντεβού στον χώρο σας θα βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για εσάς. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο μας.

Τι είδους υλικά χρησιμοποιείτε για τους πάγκους κουζίνας;

Χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά όπως το Corian, που είναι γνωστό για την αντοχή του στη φθορά, τη θερμότητα και τα χημικά. Είναι εύκολο να καθαριστεί και να συντηρηθεί, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε μια κουζίνα εστιατορίου.

Μπορείτε να κατασκευάσετε πάγκο κουζίνας σε ιδιαίτερα σχέδια;

Ναι, είμαστε εξειδικευμένοι στην προσαρμογή των προϊόντων μας στις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις των πελατών μας. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε πάγκους σε διάφορα σχήματα και στυλ, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Πόσο γρήγορα μπορείτε να τοποθετήσετε τους πάγκους;

Ο χρόνος τοποθέτησης εξαρτάται από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του εγχειρήματος. Ωστόσο, λόγω της εμπειρίας μας και της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών μας, συνήθως μπορούμε να ολοκληρώσουμε την τοποθέτηση σε σύντομο χρονικό διάστημα και πάντα μέσα στα χρονικά πλαίσια που θα αναγράφει η προσφορά μας.

Τι φροντίδα χρειάζεται ένας πάγκος από ομογενείς υλικά;

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ανθεκτικά και εύκολα στον καθαρισμό. Παρέχουμε επίσης συμβουλές και καθοδηγήσεις για τη σωστή φροντίδα και συντήρηση του πάγκου σας, για να διατηρηθεί η αισθητική του και η λειτουργικότητά του για πολλά χρόνια. Φυσικά στην περίπτωση που πάθει ζημιά ο πάγκος η επισκευή τους είναι απλή καθώς αντικαθιστούμε το κομμάτι που έπαθε την ζημιά άμεσα.

Ποιες είναι οι εγγυήσεις που παρέχετε για τους πάγκους κουζίνας;

Διασφαλίζουμε την ποιότητα και την αντοχή των πάγκων μας. Παρέχουμε εγγύηση για την κατασκευή και την τοποθέτηση, δεσμευόμενοι ότι θα ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν άμεσα. Ωστόσο ανάλογα με τα υλικά που θα επιλέξετε δίνονται και άλλες εγγυήσεις που θα σας ενημερώσουμε μαζί με την προσφορά που θα σας κάνουμε!

Αν δεν βρεις την απάντηση στο δικό σου ερώτημα, στείλε μας μήνυμα από την παρακάτω φόρμα!

Αποστολή ερώτησης