Γιατί να μας επιλέξετε:

Επιλέγοντας την Quality Expert για την τοποθέτηση των πάγκων στις κουζίνες των εστιατορίων σας, επενδύετε σε αξιοπιστία, ποιότητα και αντοχή. Οι πάγκοι που κατασκευάζουμε είναι φτιαγμένοι από υλικά πρώτης ποιότητας, ιδανικά για το συνεχές βίαιο χειρισμό και τις υψηλές θερμοκρασίες μιας επαγγελματικής κουζίνας. Επιπλέον, οι πάγκοι μας έχουν εξαιρετική αισθητική που μπορεί να ενισχύσει την ατμόσφαιρα και την εικόνα του εστιατορίου σας. Με την εμπειρία μας, την τεχνική γνώση και την προσοχή στη λεπτομέρεια, είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε ότι οι πάγκοι σας θα είναι λειτουργικοί, ελκυστικοί και διάρκειας.

Στην περίπτωση που έχετε απορίες μπορείτε να μας καλέσετε τώρα στο

2102468314

Φωτογραφίες από δικές μας δουλειές

Φόρμα ενδιαφέροντος

Στην περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, αφήστε μας τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας!

Ενδιαφέρομαι

Διαβάστε απαντήσεις στις πιο δημοφιλής ερωτήσεις σας

Πως μπορώ να υπολογίσω το κόστος;

Το κόστος διαμορφώνεται από πολλούς παράγοντες. Οι σημαντικότεροι είναι :

1/ Τα μέτρα των επιφανειών που θα χρησιμοποιήσουμε το υλικό
2/ Ποια απόχρωση του υλικού θα επιλέξουμε
3/ Πόσες εσοχές οι κοψίματα χρειάζεται
4/ Τι στυλ νεροχύτες θα επιλέξετε

σε κάθε περίπτωση όμως με ένα ραντεβού στον χώρο σας θα βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για εσάς. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο μας.

Τι είδους υλικά χρησιμοποιείτε για τους πάγκους εστιατορίων;

Χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά όπως το Corian, που είναι γνωστό για την αντοχή του στη φθορά, τη θερμότητα και τα χημικά. Είναι εύκολο να καθαριστεί και συντηρηθεί, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε μια κουζίνα εστιατορίου.

Μπορείτε να κατασκευάσετε πάγκους εστιατορίων σε ιδιαίτερα σχέδια;

Ναι, είμαστε εξειδικευμένοι στην προσαρμογή των προϊόντων μας στις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις των πελατών μας. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε πάγκους σε διάφορα σχήματα και στυλ, ανάλογα με τις ανάγκες του εστιατορίου σας.

Πόσο γρήγορα μπορείτε να τοποθετήσετε τους πάγκους;

Ο χρόνος τοποθέτησης εξαρτάται από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του εγχειρήματος. Ωστόσο, λόγω της εμπειρίας μας και της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών μας, συνήθως μπορούμε να ολοκληρώσουμε την τοποθέτηση σε σύντομο χρονικό διάστημα και πάντα μέσα στα χρονικά πλαίσια που θα αναγράφει η προσφορά μας.

Πώς θα φροντίσω τον πάγκο της κουζίνας του εστιατορίου μου;

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ανθεκτικά και εύκολα στον καθαρισμό. Παρέχουμε επίσης συμβουλές και καθοδηγήσεις για τη σωστή φροντίδα και συντήρηση του πάγκου σας, για να διατηρηθεί η αισθητική του και η λειτουργικότητά του για πολλά χρόνια. Φυσικά στην περίπτωση που πάθει ζημιά ο πάγκος η επισκευή τους είναι απλή καθώς αντικαθιστούμε το κομμάτι που έπαθε την ζημιά άμεσα.

Ποιες είναι οι εγγυήσεις που παρέχετε για τους πάγκους εστιατορίων;

Διασφαλίζουμε την ποιότητα και την αντοχή των πάγκων μας. Παρέχουμε εγγύηση για την κατασκευή και την τοποθέτηση, δεσμευόμενοι ότι θα ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν άμεσα. Ωστόσο ανάλογα με τα υλικά που θα επιλέξετε δίνονται και άλλες εγγυήσεις που θα σας ενημερώσουμε μαζί με την προσφορά που θα σας κάνουμε!

Αν δεν βρεις την απάντηση στο δικό σου ερώτημα, στείλε μας μήνυμα από την παρακάτω φόρμα!

Αποστολή ερώτησης